Oikean pelin kehittämisalustan valinta

Pelin kehittäminen on kasvanut suosiona myöhään kehitettyjen kiinnostavien ja jännittävien pelien vuoksi. Kun kyseessä on pelien kehittäminen, tärkeintä on valita oikea pelikehitysalusta.

Väärän alustan valitseminen voi johtaa ajan, rahan ja ponnistelujen tuhlaukseen. Uuden kehitysmoottorin tutustuminen edellyttää paljon aikaa ja rahaa. Oikean alustan valinta pelin kehittämiseen on ajankohtainen.

On olemassa joukko platormeja, joita kehittäjät voivat käyttää tarpeidensa ja vaatimustensa mukaisesti, jotkut suosituimmista alustoista ovat AndEngine, Corona SDK, Unity.

AndEngine

AndEngine on avoimen lähdekoodin foorumi, jota käytetään Android-pelien kehittämiseen. Tämä kevyt ja tehokas pelimoottori tarjoaa 2D-kehitysalustan pelin kehittäjille. Vaikka se tukee kehittyneitä OpenGL-toimintoja, se toimittaa Android-pelejä. Lisätietoja AndEngine-ohjelmasta on osoitteessa http://www.andengine.org/blog/

Jos haluat lyödä vetoa suosikkiurheilulajeistasi, tarkista nämä Vedonlyöntibonukset.

Corona SDK:

Tämä cross-platform-moottori auttaa kehittämisessä ja julkaisemisessa. Useat pelit ovat käyttäneet sitä hyvien ominaisuuksiensa ansiosta.

Unity:

3D-pelin kehittämisessä tämä on paras alusta, johon voit mennä. Unity on hiljattain päivittänyt moottorinsa 2D-ominaisuuksiin. Tarjoamalla ennennäkemättömiä ominaisuuksia ja tukea se mukautuu nopeasti uusiin teknologioihin ja alustoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *