Tuotesuunnittelun vaiheet

Tuotesuunnittelu on täydellinen prosessi, prosessi voi olla monimutkainen tai yksinkertainen riippuen tuotteen luonteesta, mutta se voi sisältää seuraavat perusvaiheet.

Tutkimus

Kun ajatus on suunniteltu, tuotteen takana olevan yrityksen on tunnistettava asiakas: kuka haluaa tai käyttää tuotetta ja jos tuotteessa on jo samanlaisia ​​tuotteita. Markkinatutkimus analysoi samankaltaisia ​​kohteita ja järjestelmiä alas suunnitteluun, valmistusprosessiin, materiaaleihin ja kohdennettuihin kuluttajiin. Vaikka ehdot edellyttävät malleja, tutkimus lisäksi tiedottaa ja ohjaa markkinointia, myyntiä ja käynnistämistoimia.

Suunnittelu, suunnittelu ja prototyyppaus

Insinöörit kehittävät suunnitelman, joka voidaan tuottaa – ensin piirrosten ja 3D-tietokoneiden avulla, sitten fyysisesti. Prototyyppi kasvaa tästä, sopivasti samanlainen kuin lopputuote.

Dokumentointi

Massatuotanto on yksi tuotesuunnittelun mahdollisista tavoitteista.

Tästä johtuen dokumentaatio on välttämätön askel kohti valmistus, kaikki piirustukset ja tiedostot koottu ja järjestetty kohteen valmistukseen.

Myynti

Tavoitteena on tuotesuunnittelun ponnistelu onnistuneesti saada tuote markkinoille ajoissa. Mutta kuka markkinoi sen voi vaihdella. Esimerkiksi sopimusvalmistajat, jotka toimivat ulkopuolisen asiakkaan tuottajana, hyväksyvät tuotteen suunnittelumallin, kun taas asiakas asettaa suurimman osan varoistaan ​​ja ajastaan ​​markkinointiin ja myyntiin. Muissa tapauksissa valmistaja tai valmistaja toteuttaa täydellisen prosessin käsitteellistämis- ja tutkimusvaiheista markkinoinnin ja myynnin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *