Liittymäsuunnitteluvihjeitä mobiilisovellusten kehittäjille

Johdonmukaisuus on välttämätöntä

Johdonmukaisuus on erittäin tärkeä hyvän käyttöliittymän suunnittelussa. Jotta käyttöliittymä toimii sujuvasti, sinun on asetettava sovellustason suunnittelustandardit.

Noudata kontrastisääntöä

Jos käytät värejä sovelluksessa, sinun on varmistettava, että paneelisi teksti on selkeästi luettavissa. Sinun on noudatettava ’Contrast Rule’ valittua värimallia.

Helppo siirtyminen näytön välillä

Helppo vaihtaminen yhdestä näytöstä toiseen mobiilisovelluksessa on välttämätöntä kävijöiden menettämisen välttämiseksi. Suunnittele yksinkertainen navigointikuvio ja aseta se sivun yläosaan ja vasemmalle. Jos logo näkyy jokaisella näytöllä, liitä se kotisivulle.

Ymmärrä UI-widgetit

Sopivaa widgetiä on käytettävä oikeaan tehtävään lisätäksesi johdonmukaisuutta sovelluksessa. Jotta voit oppia käyttämään widgettejä, sinun on lukea ja ymmärrettävä organisaation hyväksymät käyttöliittymästandardit ja -ohjeet

Selitä säännöt

Sovelluksen käyttäjien on ymmärrettävä sovelluksen sovelluksen virtaussuunta. Jos se toimii johdonmukaisesti, se tarkoittaa, että sinun on selitettävä säännöt vain kerran. Tämä on paljon helpompi lähestymistapa kuin kunkin ominaisuuden vaiheittaisen toiminnan selvittäminen.

Kohdista kentät tehokkaasti

Sinun on järjestettävä kentät yhdellä näytöllä tavalla, joka on sekä houkutteleva että tehokas. Paras tapa tehdä niin on valita Justify-asetus.

Lisätietoja mobiilirajapinnan suunnittelusta on seuraavilla linkillä

https://www.smashingmagazine.com/2018/02/comprehensive-guide-to-mobile-app-design/

https://www.mockplus.com/blog/post/mobile-app-ui-design-trend

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *