Prototyyppi on tuote– ja tietojärjestelmän keskeinen toimintamalli. Tämä järjestelmä on rakennettu, testattu ja muokattu uudelleen, kunnes saavutetaan hyväksyttävä prototyyppi, josta koko järjestelmä tai tuote voidaan nyt kehittää. Jos kehität mobiilisovellusta tai mobiilipeliä (Ilmaista pelirahaa), seuraavat prototyyppityökalut voivat olla hyödyllisiä.

Anxure RP Pro

Se on erittäin tehokas UX-työkalu, jonka avulla suunnittelijat voivat tehdä erittäin kehittyneitä ja vuorovaikutteisia prototyyppejä nopeasti ilman, että he oppivat tai tuntevat etupään koodausta.

Justinmind Prototyper

Tämä prototyyppi on paljon samanlainen kuin ahdistus. Justinmind on rakennettu siten, että se on hyvin pyöristetty työkalu UX-suunnittelijoille ja mahdollistaa sivustokarttojen ja skenaarioiden lisäämisen. Toinen ominaisuus olisi suodatusta sisältävien aineistojen lisääminen, tietokokonaisuuksien muokkaaminen.

Indigo Studio (Infragistics)

Tämä ohjelmisto on mielenkiintoinen vaihtoehto, jos työskentelet mobiililaitteiden prototyypillä. Se sisältää liitäntäratkaisun, joka tekee käyttöliittymän puhtaana ja helppokäyttöiseksi.

Sketchflow (lauseke, sekoitus, Microsoft)

Tämä ohjelmisto tuli vaihtoehtona ahdistukselle. Tämä prototyyppi ei ole niin joustava ja tehokas kuin suunnittelija ei ole koskaan ollut nopeaa tekemään tuotteitaan paremmin.

Irise

Tämä ohjelmisto tarjoaa aloitteellisen alustan suunnittelijoille, kehittäjille ja sidosryhmille kommunikoida koko tuoteprosessin ajan. Tämä ylittää pelkästään prototyyppien tekemisen, mutta se on hyvin kallista, eikä yksikään asiakas ole koskaan käyttänyt sitä. Voit muuntaa projektisi suunnitteludokumentaatioon käyttämällä tätä työkalua. iRise sisältää myös koodimuunnin.

Antetype

Antetype on ensimmäinen ulkoasun suunnittelijoiden suunnittelemien visuaaliseen suunnitteluun keskittynyt suunnittelu- ja ulkoasuohjelmisto. Se säästää paljon aikaa luoda ja optimoida.

Appcooker

Appcooker virtaviivaistaa sovellusten luomisen työnkulun ja valmistautuu tuotantoon nopeasti. Se on iPadin prototyyppityökalu.

Pixate

Pixate sopii ihanteellisesti monimutkaisten animaatioiden tai mobiilisovellusten (IOS ja Android) vuorovaikutusten prototyyppien valmistukseen.

InVision

InVision on suunnitteluprototyyppityökalu, jossa sinun täytyy ladata mallejasi ja lisätä hotspotteja muuttamaan staattiset näytöt interaktiivisiksi prototyypeiksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *